Catering Almunge till de bästa priserna

Boka annorlunda Catering

För att underlätta vid valet att anlita catering i Almunge har vi listat en del punkter som är viktiga att tänka på innan du väljer catering.

Nummer ett: Kan cateringfirman erbjuda ett antal olika menyalternativ? Framförallt, har de menyer på den typ av mat du planerat att servera på ditt event? Se på företagets hemsida där du ofta kan hitta mera detaljerade menyer och få tips och inspiration. Kontakta annars din matleverantör och fråga om du kan få denna information mejlad eller faxad till dig.

Nummer två: Vilken typ av tillställning ska du anordna? Är det för företag eller är tillställningen privat, litet eller stort, enkelt eller formellt, inomhus eller utomhus? Kontrollera och säkerställ att den catering du anlitar kan hantera den typ av tillställning du har planerat för. Dubbelkolla även att cateringfirman är tillgängliga på det önskade datumet.

Se exempel på dryck som passar till ett evenemang nedan.

Dryck som passar till festligheter

Restauranger med catering i Almunge

2013 Albert Schoech, Frankrike

Systembolaget nr: 2135, 69 kronor, 750 ml

Passar perfekt till stora evenemang och festligheter. Detta vin är en nyhet för sommaren till ett lågt pris. Baserat på en mix av druvsorterna riesling, sylvaner, muskat och chasselas. Blommiga toner med frukter som lime, persika och gröna äpplen. Med en hint av honugskaramell på slutet. Ett enkelt vin som är torrt, fruktigt och gott.

Ljus lageröl till sommarfesten

Mikkeller American Dream

Systembolaget nr: 1246, 19.90 kronor, 330 ml, 4.6%

Wow! Denna ljusa lager öl är väldigt sammansatt och välgjord. Att ölet har en lagom alkoholhalt gör den ännu attraktivare vid en tillställning där man inte vill att gästerna tappar koncentrationen. Fruktig karaktär där en tydligt märkbar beska samsas med citrusfrukter med brödtoner och inslag av fräscha aprikoser.

Funbo Spångtorp 15
755 97 Uppsala

Rånäs Bruksväg 63
762 96 Rånäs

City Catering
Vi erbjuder catering till privatpersoner och företag. Vår slogan "Mat för fest och vardag" betyder att vi komponerar menyn efter ditt önskemål. Vi erbjuder bufféer, enklare rätter, trerättersmiddagar och bröllopsmiddagar. Vår ambition är att maten skall vara god, vällagad och en fröjd för ögat. Privat eller officiellt, jeans, kavaj eller smoking - City Catering klarar allt.

Vi har gedigen erfarenhet av vanliga, ovanliga, små, stora och jättestora arrangemang. Välkommen att ringa och prata med oss!

Purjogatan 19
754 49 Uppsala

Subway - 20 km
Fyrislundsgatan 81
754 50 Uppsala

Rapsgatan 1
753 23 Uppsala

Rapsgatan 1
753 23 Uppsala

Cajsas Kök - 21 km
Fyrisborgsgatan 4
754 50 Uppsala

Cajsas Kök
Vällagad Catering och Take Away.

Våra kreativa kockar skapar spännande catering för din privata fest och ditt företagsevenemang. Våra vällagade maträtter och sallader hittar du i våra lunch- och take away-butiker i Fyrisborg, Muninhuset och Universitetshuset (Café Alma).

Välkommen till Cajsa's Kök!

Brunnbyvägen 54
741 96 Knivsta

Vårt behov av mötesplatser är stort. Mänskliga möten för information och kunskapsutbyte men också för rekreation, stimulans och frimodiga tankar. S:ta Maria konferens kommer att erbjuda allt det man kan förvänta sig av en sådan mötesplats. Kvalitéer som kreativ miljö, förstklassig teknik, god mat och personlig service är ledord i arbetet med att bygga upp vår konferensverksamhet.

S:ta Maria Alsike kan även erbjuda ett antal fräscha rum med vandrarhemsstandard för uthyrning.

Välkommen att ta kontakt!

Ölandsresan 98
757 55 Uppsala

Bolandsgatan 13
753 23 Uppsala

Marknadsgatan 1
754 60 Uppsala

Skomakargatan 16
754 34 Uppsala

Danmarksgatan 28
753 23 Uppsala

Bolandsgatan 9
753 23 Uppsala

Kungsängsvägen 31
753 23 Uppsala

Stekarn Lunch & Catering
Välkommen till Stekarn Lunch & Catering. Vi strävar efter att bli ditt förstaval när det gäller luncher och catering i Uppsala.
Dagens lunch

Varje vecka hittar du en ny, fräsch meny!

Öppettider:
Måndag-fredag: 07.30-16.00

Välkommen!

Verkstadsgatan 1
753 23 Uppsala

Happyfood - 22 km
Björkgatan 73
753 23 Uppsala

Sofielundsgatan 5
753 23 Uppsala

Kungsgatan 107
753 18 Uppsala

Information om catering

Därför bör du anlita catring

Det är enklare! Cateringfirman gör allt arbete och du behöver bara berätta för dem hur många gäster som kommer och bestämma en meny. Planera helst in runt sex möten med dem innan eventet för att reda ut alla eventuella knutar.... Läs mer

Starta egen cateringfirma enkelt såhär

Innan du börjar gå igenom detaljer såsom meny eller mat, så finns det många andra oerhört viktiga faktorer att gå igenom. Först och främst, du måste ordna med och se till att det finns tillräckligt med rent vatten till all beredning och ... Läs mer

Tips på meny vid catering

Andra gånger kan det bero på kunden, som kanske hade en fantastisk meny i åtanke till cateringen, som hen varit övertygad om att gästerna skulle älska, men som kanske skulle ha behövt lite experthjälp och guidning då hen gjorde verklighet av idéerna på tallriken. Det ä... Läs mer

Festplanering - Vilken festmat ska välja?

Hur tidigt innan måste jag boka? Det är viktigt att du vet vilken sorts framförhållning som krävs för att boka cateringfirman till ditt event. Medan du ser dig omkring för den perfekta cateringfirman så bör du också ha klart för dig vilken ... Läs mer

Grillevent - Anlita en cateringfirma

Vissa cateringfirmor kan dra till med ett falskt högt nummer på maxantal gäster. Fråga dem hur de lyckades med att servera så många gäster, och om de inte klarar av att övertyga dig så är de nog inte de experter de hävdat ändå.... Läs mer