Catering till företagslunch
Plats och tid. Att hålla till på en bra plats är väldigt viktigt då många av dina förväntade gäster kanske inte kan komma om du väljer ett ställe som ligger för långt från deras arbetsplatser. Då det gäller ... Läs mer
För att underlätta vid valet att anlita catering i Norra Gärdsjön har vi listat en del punkter som är viktiga att tänka på innan du väljer catering.
Nummer ett: Kan cateringfirman erbjuda ett antal olika menyalternativ? Framförallt, har de menyer på den typ av mat du planerat att servera på ditt event? Se på företagets hemsida där du ofta kan hitta mera detaljerade menyer och få tips och inspiration. Kontakta annars din matleverantör och fråga om du kan få denna information mejlad eller faxad till dig.
Nummer två: Vilken typ av tillställning ska du anordna? Är det för företag eller är tillställningen privat, litet eller stort, enkelt eller formellt, inomhus eller utomhus? Kontrollera och säkerställ att den catering du anlitar kan hantera den typ av tillställning du har planerat för. Dubbelkolla även att cateringfirman är tillgängliga på det önskade datumet.
Se exempel på dryck som passar till ett evenemang nedan.
2013 Château du Cléray Muscadet Sèvre et Maine sur Lie, Frankrike
Systembolaget nr: 2185, 69 kronor, 750 ml
Ett utmärkt budgetvin med inslag av mandarin, färska örter och ostronskal. Ett lättsamt vin med klassisk strama. Passar perfekt till lättare fiskrätter och skaldjur. Törstsläckande friskt, fräscht vitt vin för sommartider med en härlig syra.
Melleruds Utmärkta Pilsner, Sverige
Systembolaget nr: 1253, 12.90 kronor, 330 ml, 4.5%
En ny favorit öl på sommaren som är en riktig törstsläckare. Perfekt att smutta på till all slags mat såsom utan tilltugg. Rekommenderas starkt! En förnimmelse av honung gifter sig med gula frukter och brödiga toner. En utmärkt pilsner – namnet gör sin rätt här.
Scandic Arvika
Spahotell Scandic Arvika är en pärla vid Glasfjordens strand, beläget i centrala Arvika. Alldeles utanför hotellet ligger stadens gågata med shopping och nöjen.
Häll Restaurang & Bar
Vår lust är kött. Riktigt gott kött. Tillagat efter din vilja. För här är det din lust som regerar. Bejaka den.
Öppettider
Måndag - lördag: 18:00 - 00:00
Restaurangen ?Stefan på Statt? var mitt första steg att förverkliga mina gastronomiska idéer och drömmar med eget företag. Efter att ha drivit restaurangen i tre år, förvärvade jag Hotel & Spa Oscar Statt. Som sedan bytte namn till Scandic Arvika(januari 2011). Detta gör det mer möjligt att jobba mot en helhetsupplevelse för gästen. Både när det gäller atmosfär, välbefinnande och den gastronomiska upplevelsen.
Kils Hotell & Restaurang
I vår restaurang står vår lunchbuffeé med dagens rätt redo. Vi kan även ordna den catering som ditt företag eller festen kan behöva. I vårt hotell finner du 10 rum med sammanlagt 33 bäddar. När du övernattar hos oss bjuder vi dig på kvällsfika. Vårt kaffebord står till ert förfogande under er vistelse hos oss. Kils Hotell & Restaurang erbjuder företag och föreningar konferensmöjligheter med övernattning och måltider under samma tak.. Välkommen till Kils Hotell &restaurang.
Köpmangården Restaurang
Hos oss hittar du enkel, vällagad mat från bra råvaror.
Mat i harmoni med en inbjudande miljö och service.
Vi erbjuder olika typer av mat och möjligheter.
Vi har även Köpmangårdens Skafferi, catering, take-away, matlagningskvällar, presentkort m.m
Café Löven
Här hittar du frukostbuffén med gröt, bacon och ägg, hembakat bröd mm. Alla vardagar serverar vi dessutom hemlagad husmanskost till lunch. De flesta dagar har du två rätter att välja mellan, men på fredagar "lyxar" vi till det med en god kötträtt som varmrätt och därefter väntar desserten på att avnjutas.
Du kan även anlita oss vid fest eller beställa smörgåstårtor mm. Välkommen!
Öppettider
Vardagar: 08.00-15.00
Saffran & Vitlök
Vi har alltid veckans meny och veckans erbjudande. Vi serverar alltid ett vegetariskt alternativ samt en soppa på lunchen.
Maten lagas från grunden och efter parets filosofi att aldrig servera något de inte själva skulle vilja äta. Produkterna som används är så närproducerade som möjligt med bland annat bröd från Höje Vedugnsbageri, ost från Lillängens gårdsmejeri och varmrökt lax från Gustavalax.
Öppettider
Måndag-fredag: 11.00-18.00
Lördag: 11.00-15.00
Varmt Välkommen!
Plats och tid. Att hålla till på en bra plats är väldigt viktigt då många av dina förväntade gäster kanske inte kan komma om du väljer ett ställe som ligger för långt från deras arbetsplatser. Då det gäller ... Läs mer
Om du planerar en bankett och letar efter idéer för catering till denna, så kommer här några tips att fundera över. Ibland kan det vara svårt att veta hur man ska börja, men om du har dessa få saker i åtanke så borde du ... Läs mer
Catering kan antingen ske på plats eller beställas in. Om maten lagas och sedan serveras till gruppen på ett och samma ställe, så kallas det catering på plats. På detta ställe finns då ett kök där maten tillagas och läggs upp, och en nä... Läs mer
Vilken är prisklassen? Om du har en begränsad budget vill du veta detta först. Svaret du får kommer i hög grad vara beroende av hur många gäster du ska ha och vilken cateringstil du valt.... Läs mer
Ett buffébord låter gästen själv välja och vraka mellan många olika maträtter, och själv sätta i hop en läcker måltid. Catering i bufféform ökar matkonsumtionen hos gästerna och minskar på svinnet, förmodligen på grund av just ... Läs mer