Catering till din fest
Om lokalen är liten så är det bäst att ta bort alla stolar och servera maten nära en vägg. Arrangera buffébordet så att det går att ta tallrikar och mat från båda håll. En fin dekoration kan ställas på mitten av ... Läs mer
För att underlätta vid valet att anlita catering i Yggenäs har vi listat en del punkter som är viktiga att tänka på innan du väljer catering.
Nummer ett: Kan cateringfirman erbjuda ett antal olika menyalternativ? Framförallt, har de menyer på den typ av mat du planerat att servera på ditt event? Se på företagets hemsida där du ofta kan hitta mera detaljerade menyer och få tips och inspiration. Kontakta annars din matleverantör och fråga om du kan få denna information mejlad eller faxad till dig.
Nummer två: Vilken typ av tillställning ska du anordna? Är det för företag eller är tillställningen privat, litet eller stort, enkelt eller formellt, inomhus eller utomhus? Kontrollera och säkerställ att den catering du anlitar kan hantera den typ av tillställning du har planerat för. Dubbelkolla även att cateringfirman är tillgängliga på det önskade datumet.
Se exempel på dryck som passar till ett evenemang nedan.
2013 Casal di Serra Classico Superiore, Italien
Systembolaget nr: 12419, 79 kronor, 750 ml
En gammal favorit som alltid uppskattas och som fått högt betyg. Är välbalanserad trots stora volymer. Mogna päron, citrus och jäst samsas med tropiska frukter. Den fräscha syran samt kryddiga eftersmaken kommer från verdicchio druvan. Passar bra till grillade grönsaker och fisk. Kombinera med en god sås med färska örter i.
Melleruds Utmärkta Pilsner, Sverige
Systembolaget nr: 1253, 12.90 kronor, 330 ml, 4.5%
En ny favorit öl på sommaren som är en riktig törstsläckare. Perfekt att smutta på till all slags mat såsom utan tilltugg. Rekommenderas starkt! En förnimmelse av honung gifter sig med gula frukter och brödiga toner. En utmärkt pilsner – namnet gör sin rätt här.
Saffran & Vitlök
Vi har alltid veckans meny och veckans erbjudande. Vi serverar alltid ett vegetariskt alternativ samt en soppa på lunchen.
Maten lagas från grunden och efter parets filosofi att aldrig servera något de inte själva skulle vilja äta. Produkterna som används är så närproducerade som möjligt med bland annat bröd från Höje Vedugnsbageri, ost från Lillängens gårdsmejeri och varmrökt lax från Gustavalax.
Öppettider
Måndag-fredag: 11.00-18.00
Lördag: 11.00-15.00
Varmt Välkommen!
Café Löven
Här hittar du frukostbuffén med gröt, bacon och ägg, hembakat bröd mm. Alla vardagar serverar vi dessutom hemlagad husmanskost till lunch. De flesta dagar har du två rätter att välja mellan, men på fredagar "lyxar" vi till det med en god kötträtt som varmrätt och därefter väntar desserten på att avnjutas.
Du kan även anlita oss vid fest eller beställa smörgåstårtor mm. Välkommen!
Öppettider
Vardagar: 08.00-15.00
Köpmangården Restaurang
Hos oss hittar du enkel, vällagad mat från bra råvaror.
Mat i harmoni med en inbjudande miljö och service.
Vi erbjuder olika typer av mat och möjligheter.
Vi har även Köpmangårdens Skafferi, catering, take-away, matlagningskvällar, presentkort m.m
Kils Hotell & Restaurang
I vår restaurang står vår lunchbuffeé med dagens rätt redo. Vi kan även ordna den catering som ditt företag eller festen kan behöva. I vårt hotell finner du 10 rum med sammanlagt 33 bäddar. När du övernattar hos oss bjuder vi dig på kvällsfika. Vårt kaffebord står till ert förfogande under er vistelse hos oss. Kils Hotell & Restaurang erbjuder företag och föreningar konferensmöjligheter med övernattning och måltider under samma tak.. Välkommen till Kils Hotell &restaurang.
Scandic Arvika
Spahotell Scandic Arvika är en pärla vid Glasfjordens strand, beläget i centrala Arvika. Alldeles utanför hotellet ligger stadens gågata med shopping och nöjen.
Häll Restaurang & Bar
Vår lust är kött. Riktigt gott kött. Tillagat efter din vilja. För här är det din lust som regerar. Bejaka den.
Öppettider
Måndag - lördag: 18:00 - 00:00
Restaurangen ?Stefan på Statt? var mitt första steg att förverkliga mina gastronomiska idéer och drömmar med eget företag. Efter att ha drivit restaurangen i tre år, förvärvade jag Hotel & Spa Oscar Statt. Som sedan bytte namn till Scandic Arvika(januari 2011). Detta gör det mer möjligt att jobba mot en helhetsupplevelse för gästen. Både när det gäller atmosfär, välbefinnande och den gastronomiska upplevelsen.
Om lokalen är liten så är det bäst att ta bort alla stolar och servera maten nära en vägg. Arrangera buffébordet så att det går att ta tallrikar och mat från båda håll. En fin dekoration kan ställas på mitten av ... Läs mer
Sist på listan är att du ser till att du har koll på verkligheten. Din budget är största anledningen till detta, särskilt om din meny kräver särskild hantering eller förvaring. Ju mer arbete din cateringfirma måste lägga ner, och ju mer komplicerat allt ä... Läs mer
Många verksamheter nu för tiden ber om hjälp av andra då de utför sina projekt. Därför träffas många firmor för att diskutera olika alternativ och de frågeställningar som finns. Ett affärsmöte kan ta några timmar eller ... Läs mer
Låt mig först berätta om grunderna i en egen cateringaffärsverksamhet. Om du gillar att laga mat, planering eller gruppaktiviteter i sin helhet så är catering utan tvekan ett bra karriärsval för dig. Du kan dessutom arbeta hemifrån om du vill. Cateringtjänster kan ... Läs mer
Men, om du vill ha en buffé för ett mer formellt event, och du föredrar att ha bordsplacering, så kan du fortfarande ha det. Gästerna kan köa till buffén bord för bord som de sitter vid. Denna metod kräver dock lite mer planering ... Läs mer