Så går Catering till
Om lokalen är liten så är det bäst att ta bort alla stolar och servera maten nära en vägg. Arrangera buffébordet så att det går att ta tallrikar och mat från båda håll. En fin dekoration kan ställas på mitten av ... Läs mer
För att underlätta vid valet att anlita catering i Kvissleby har vi listat en del punkter som är viktiga att tänka på innan du väljer catering.
Nummer ett: Kan cateringfirman erbjuda ett antal olika menyalternativ? Framförallt, har de menyer på den typ av mat du planerat att servera på ditt event? Se på företagets hemsida där du ofta kan hitta mera detaljerade menyer och få tips och inspiration. Kontakta annars din matleverantör och fråga om du kan få denna information mejlad eller faxad till dig.
Nummer två: Vilken typ av tillställning ska du anordna? Är det för företag eller är tillställningen privat, litet eller stort, enkelt eller formellt, inomhus eller utomhus? Kontrollera och säkerställ att den catering du anlitar kan hantera den typ av tillställning du har planerat för. Dubbelkolla även att cateringfirman är tillgängliga på det önskade datumet.
Se exempel på dryck som passar till ett evenemang nedan.
2013 Casal di Serra Classico Superiore, Italien
Systembolaget nr: 12419, 79 kronor, 750 ml
En gammal favorit som alltid uppskattas och som fått högt betyg. Är välbalanserad trots stora volymer. Mogna päron, citrus och jäst samsas med tropiska frukter. Den fräscha syran samt kryddiga eftersmaken kommer från verdicchio druvan. Passar bra till grillade grönsaker och fisk. Kombinera med en god sås med färska örter i.
Melleruds Utmärkta Pilsner, Sverige
Systembolaget nr: 1253, 12.90 kronor, 330 ml, 4.5%
En ny favorit öl på sommaren som är en riktig törstsläckare. Perfekt att smutta på till all slags mat såsom utan tilltugg. Rekommenderas starkt! En förnimmelse av honung gifter sig med gula frukter och brödiga toner. En utmärkt pilsner – namnet gör sin rätt här.
POs Catering och Storkök AB
POs Storkök jobbar för att med hög service tillgodose era behov av begagnad restaurang- och storköksutrustning
Vi säljer, köper och värderar hela eller delar av restaurangkök. Vi har en mångårig erfarenhet av branschen och våra kunder är framför allt restauranger, storkök och livsmedelsindustri.
Alla maskiner är genomgångna och testkörda av erfaren servicetekniker. Levererar till hela Sverige i samarbete med DSV och Posten.
Kontakta oss för en lösning som passar er.
En kontakt, många möjligheter
Kostnadsfritt når ni Sundsvallsregionens hela utbud av lokaler, aktiviteter, nöjen och annat för en lyckad konferens. Vi samarbetar med flertalet partners över tre län för att tillgodose era behov. Här finns allt från lilla stugan vid havet till stora mäss- och kongresshallar.
Aktiviteter och upplevelser är viktiga inslag och här är vår meny svårslagen. Vi erbjuder även fullständig deltagarhantering vid större evenemang. Ni ger oss önskemålen, vi gör jobbet!
Välkommen till ICA Supermarket!
En riktigt bra matbutik med personlig service.
Vi ses i butiken!
Öppettider
Måndag- fredag: 07.00-21.00
Lördag- söndag: 09.00-19.00
SushiHouse
SushiHouse, en Japansk restaurang mitt i centrala Sundsvall, erbjuder stora färska sushibitar till ett konkurrenskraftigt pris. Vi erbjuder även Catering. Beställ via E-post eller telefon.
Välkommen att avnjuta en smakupplevelse utöver det vanliga i avslappnande och lättillgänglig miljö
Wretmans Vin & Matfabrik
Kerstin Wretman har drygt 20 år i branschen med både festvånings- och ala carte verksamhet.
Vi har lunchbuffé, catering, smörgåstårtor och festlokal. Öppettiderna är 9.00-14.00 med lunchbuffé och tillhörande härligt salladsbord.
Välkommen till Lasses Matstuga
- en lunchrestaurang och cateringfirma.
Dagligen besöker ca 400-500 gäster restaurangen för att avnjuta en god lunch. Dagligen tillreds också en mängd maträtter till olika fester, företagssammankomster mm. Lasses Matstuga har kommit att bli specialist på fest och bröllop i Sundsvallsområdet.
På sommaren kan man avnjuta maten utomhus på uteverandan. Totalt har restaurangen 120 platser vintertid och 150 platser sommartid. Välkommen!
Om lokalen är liten så är det bäst att ta bort alla stolar och servera maten nära en vägg. Arrangera buffébordet så att det går att ta tallrikar och mat från båda håll. En fin dekoration kan ställas på mitten av ... Läs mer
När du börjar med att planera menyn försök att gå över dina idéer med chefskocken. Tala inte enbart med representanten eller den huvudansvarige för cateringfirman. Chefskocken kan råda dig om det finns några specialiteter som han eller hon kan laga särskilt ... Läs mer
Vad: små ”munsbitar” av plockmat och större mättande maträtter serverandes av serveringspersonalen under hela eventet. Maträtterna kan innehålla alla möjliga ingredienser som finns. När: När du vill skapa en vardaglig och avslappnad atmosfär för att gästerna ska kunna mingla. ... Läs mer
Menyn för ett cocktail party består oftast av en mängd olika små förrätter, men kan också innehålla något sorts dryckespaket. Denna stil kan passa bra till, och kanske vara det enda som behövs, ett traditionellt cocktailparty eller en mindre fest.... Läs mer
Det finns många fördelar med ett buffébord på ett större event. Du kan hålla dig inom din budget även fast dina gäster kan äta så mycket som de orkar. Du kan också se till att dina gäster får avnjuta en avslappnad och ... Läs mer