Catring - Smarta tips
Ibland fakturerar cateringfirmor en serviceavgift. Detta beror oftast på vilken stil själva servering är bestämd att ha. Kostanden kan vara mindre vid en buffé men om någon står och skär kött vid den kanske den blir större. Om det är en sittning med ... Läs mer
Catering till affärsmöten
Kom ihåg hörnstenarna för catering i en bra planering: gäster, budget, plats och tid, meny och iordningställande. Om du planerat med hänsyn till dessa så kommer du med säkerhet få ett smidigt affärsmöte.... Läs mer
Tips på meny vid catering
Var försiktig med: Att underskatta denna lösning är lätt. Man måste lägga upp på tallrikar och sedan plocka in dem, samt byta ut dem efter varje rätt. Uppläggningsfaten är ofta väldigt tunga såsom serveringsbesticken. Denna metod kräver absolut mest av ... Läs mer
Värt att veta om lunchcatering
Cateringfirmor tänker också på hur de ska servera. Stilen beror på vilken typ av mat som efterfrågats av kunden, samt den plats där maten ska serveras. Lunchcatering, samt catering för andra liknande tillfällen, kan serveras med gästerna sittandes vid bords eller på en buffé.... Läs mer