Catering Onsala till de bästa priserna
Hitta annorlunda Catering
Att hitta och välja rätt catering i Onsala som passar Dig inför ett event är ett mycket viktigt beslut. Vi hjälper dig med detta! Det är absolut nödvändigt att välja rätt cateringföretag oavsett om det handlar om en liten privat tillställning/event eller ett stort för ett företag. Se över vilken typ av mat och menyer i oilka prisklasser olika matleverantörer kan erbjuda. Passar maten till ditt events tema? Ofta kan du få tips och ideér från cateringfirman gällande populära menyer samt till vilket tema de passar samt vad som är bäst för säsongen.
Cateringbranschen är utbredd med ett stort antal cateringfirmor på marknaden. Vi hjälper dig att hitta bra och billig catering som gör det lättare för dig att göra din läxa i förväg och fatta ett genomtänkt beslut för att garantera att ditt event blir framgångsrikt.
Se exempel på dryck som passar till ett evenemang nedan.
Rekommenderad dryck
2013 Château du Cléray Muscadet Sèvre et Maine sur Lie, Frankrike
Systembolaget nr: 2185, 69 kronor, 750 ml
Ett utmärkt budgetvin med inslag av mandarin, färska örter och ostronskal. Ett lättsamt vin med klassisk strama. Passar perfekt till lättare fiskrätter och skaldjur. Törstsläckande friskt, fräscht vitt vin för sommartider med en härlig syra.
Veteöl till kräftkalaset
Weihenstephaner Kristall Weissbier, Weihenstephan, Tyskland
Systembolaget nr: 1512, 19.90 kronor, 500 ml, 5,4%
En uppfriskande veteöl som passar utmärkt till kräftor och skaldjur. Mild med mycket citrusinslag, en touch av grädde och betydande humle. Tyskar kan sin öl! Perfekt för dig som gillar en läskande och gemytlig tysköl.
Landstormsvägen 31
439 93 Onsala
På Gottskär Hotell erbjuder vi konferenser och tillställningar för upp till 80 personer i nya fräscha lokaler. Vi har en snygg restaurang med gourmetmat och havsutsikt, logi i hotellannexen samt en lodge som komplement.
8 sjömil söder om Gottskär, finns ön Nidingen, Sveriges första fyrplats. Där erbjuder vi konferenser och upplevelser för upp till 12 personer, helpension i unik miljö med avskildhet, gourmetmat och magiska upplevelser.
Gräppås Golfbaneväg 60
439 91 Onsala
Aranäs Allé 2
434 50 Kungsbacka
Hantverksgatan 12
434 42 Kungsbacka
Storgatan 4
434 30 Kungsbacka
Östergatan 2
434 30 Kungsbacka
Storgatan 15
434 30 Kungsbacka
Norra Torggatan 4
434 30 Kungsbacka
Norra Torggatan 4
434 30 Kungsbacka
Östergatan 14
434 30 Kungsbacka
Storgatan 10
434 30 Kungsbacka
Kyrkogatan 22
434 30 Kungsbacka
Borgmästaregatan 5
434 32 Kungsbacka
Lindälvs Gata 3
434 32 Kungsbacka
Bergsgatan 3
434 32 Kungsbacka
Energigatan 17
434 37 Kungsbacka
Kraftvägen 2
434 37 Kungsbacka
Kullaviks Lärkväg 9
429 35 Kullavik
Östra Ryabergsvägen 3
439 61 Frillesås
Hur funkar Catering?
Catering kan antingen ske på plats eller beställas in. Om maten lagas och sedan serveras till gruppen på ett och samma ställe, så kallas det catering på plats. På detta ställe finns då ett kök där maten tillagas och läggs upp, och en nä... Läs mer
Cateringmeny - Hur du planerar den
En klassisk räkfrossa kanske inte går hand i hand med en köttfärslimpa eller ostburgare. Din cateringfirma borde kunna erbjuda läckra rätter med olika huvudingredienser och smaker för att komplettera din välplanerade meny.... Läs mer
Varför du bör anlita en cateringfirma
Ju mer du förväntar dig av personalen, ju mer kommer firman att fakturera dig, därför är det extra viktigt att dina förväntningar framgår glasklart direkt från början.
Även om de bara ställer fram maten och gästerna serverar sig sjä... Läs mer
Viktig information till dig som tänkt anlita en bröllopscateringfirma
En viktig sak att tänka på är att på vissa platser kan lokalen man hyrt till bröllopsmottagningen arbeta med sitt eget cateringföretag. Det är en bra idé att ta en titt på vad just den anläggningen har att erbjuda när det gäller maten till ... Läs mer
Vad är catering och vad innebär det?
Buffécatering är fantastiskt bra för stora fester som är lite mer avslappnade och enkla. När man erbjuder buffé kan gästerna servera sig själva av det som cateringfirman har tillagat, och också när de vill. Har man istället serveringspersonal blir tjänsten lite mer ... Läs mer