Viktigt vid bröllopscatering
Se till att cateringfirman har alla tillstånd och är professionellt licenserade att hantera mat. Även fast detta kanske inte garanterar att maten är god, då bör det i alla fall garantera att maten är säker.... Läs mer
För att underlätta vid valet att anlita catering i Sundsvik har vi listat en del punkter som är viktiga att tänka på innan du väljer catering.
Nummer ett: Kan cateringfirman erbjuda ett antal olika menyalternativ? Framförallt, har de menyer på den typ av mat du planerat att servera på ditt event? Se på företagets hemsida där du ofta kan hitta mera detaljerade menyer och få tips och inspiration. Kontakta annars din matleverantör och fråga om du kan få denna information mejlad eller faxad till dig.
Nummer två: Vilken typ av tillställning ska du anordna? Är det för företag eller är tillställningen privat, litet eller stort, enkelt eller formellt, inomhus eller utomhus? Kontrollera och säkerställ att den catering du anlitar kan hantera den typ av tillställning du har planerat för. Dubbelkolla även att cateringfirman är tillgängliga på det önskade datumet.
Se exempel på dryck som passar till ett evenemang nedan.
2013 Albert Schoech, Frankrike
Systembolaget nr: 2135, 69 kronor, 750 ml
Passar perfekt till stora evenemang och festligheter. Detta vin är en nyhet för sommaren till ett lågt pris. Baserat på en mix av druvsorterna riesling, sylvaner, muskat och chasselas. Blommiga toner med frukter som lime, persika och gröna äpplen. Med en hint av honugskaramell på slutet. Ett enkelt vin som är torrt, fruktigt och gott.
Mikkeller American Dream
Systembolaget nr: 1246, 19.90 kronor, 330 ml, 4.6%
Wow! Denna ljusa lager öl är väldigt sammansatt och välgjord. Att ölet har en lagom alkoholhalt gör den ännu attraktivare vid en tillställning där man inte vill att gästerna tappar koncentrationen. Fruktig karaktär där en tydligt märkbar beska samsas med citrusfrukter med brödtoner och inslag av fräscha aprikoser.
Välkomna till Mona-Lisas Restaurang!
Vi har allt inom mat - ifrån enklaste smörgås till hela arrangemang. Catering, frukostbuffé, lunch, a la carte, fullständiga rättigheter, café, helgmeny, gatukök och glassbar.
Välkommen!
Öppettider
1april- 30september
Måndag- fredag: 07.30- 00.00
Lördag-söndag: 09.30- 00.00
1oktober-31mars
Måndag-fredag: 07.30- 23.00
Lördag-söndag: 07.30- 23.00
Blomsterkroken
Restaurang/fik i väldigt mysig miljö i Uddevalla som även har catering.
Vi ordnar bröllop och fester efter dina önskemål. Lång och erfaren karriär som kock, köksmästare och eget företag.
På vår hemsida kan du läsa om våra menyförslag och priser. Välkommen!
Ulvön är en ö med saltstänkta klippor, boende och restaurang med fantastisk utsikt över Byfjorden och Orust. På Ulvön väljer ni om ni vill bo i vandrarhemmet på toppen av ön eller i våra stugor och lägenheter nere vid vattnet. I vandrarhemmet kan ni alltid bo en natt eller två, medan stugor och lägenheter hyrs ut dygnsvis för att under högsäsongen hyras ut per vecka.
Se till att cateringfirman har alla tillstånd och är professionellt licenserade att hantera mat. Även fast detta kanske inte garanterar att maten är god, då bör det i alla fall garantera att maten är säker.... Läs mer
Om du anlitar de bästa inom bröllopscatering så kommer deras personal och vackert upplagd mat berika helheten av bröllopet, och bidra till den glädje och lycka som naturligt går hand i hand med ett bröllop. Men, om man å andra sidan väljer fel cateringfirma ... Läs mer
Sittning Vad: En klassisk middag som intas sittandes med flera individuella vackert upplagda maträtter. När: När du vill ha en formell middag. Även om formaten ovan alla är fantastiska, så kan man säga att detta, om det utförs rätt, är det som blir den ... Läs mer
Att välja att ta in catering när man planerar en fest kan ibland vara dyrare, men det kan också minska på all den stress som det innebär att själv förbereda, laga samt servera mat på festen. Om din budget är lite mer begränsad kan ... Läs mer
Buffécatering är fantastiskt bra för stora fester som är lite mer avslappnade och enkla. När man erbjuder buffé kan gästerna servera sig själva av det som cateringfirman har tillagat, och också när de vill. Har man istället serveringspersonal blir tjänsten lite mer ... Läs mer